Tietoa meistä

Auvisen Kala OY on osittain perheomistuksessa oleva kala-alan yritys, jonka kalakaupan juuret juontava 1800-luvun lopun Viipurin torille. Suomessa liiketoiminnan aloitti August Auvinen vuonna 1958 Hyvinkään kauppalassa, jonka jälkeen vetovastuu siirtyi vuosikymmeniksi Kauko Auviselle. 2000- luvun alussa Auvisen Kalaa johdettiin jo kolmannessa sukupolvessa Heikki Auvisen toimesta. Elokuussa 2015 Auvisen Kalassa tehtyjen yritysjärjestelyjen muutosten myötä osake-enemmistö, sekä vastuu päivittäisestä toiminnasta siirtyivät Tarmo ja Merike Kallakselle. Yrityksen perustajasukuun kuuluvat Heikki ja Riitta Auvinen ovat kuitenkin edelleen mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Toimialaamme kuuluu erilaisten kalajalosteiden valmistaminen omissa, EU:n hyväksymissä toimitiloissa. Savustamosta valmistuvat perinteisesti savustetut savukalat jokaiseen makuun, eineskeittiöstä herkut jokaiseen pöytään, sekä omasta leikkaamosta ruodottomat fileet suoraan pannulle.
Keskitymme tuoreen kalan, sekä kalajalosteiden vähittäismyyntiin, mutta myös tukkukauppa on osa toimintaamme. Meillä on loistavat yhteydet kalastajiin ympäri Suomen, joilta toimitamme kalan suoraan omaan savu-uuniin tai sellaisenaan asiakkaiden ruokapöytään.
Auvisen Kala palvelee asiakkaitaan Etelä-Suomessa ympäri vuoden yhdeksällä paikkakunnalla, sekä lukuisissa markkinatapahtumissa ympäri Suomen.